Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-04@14:09:59 GMT

محسن قرائتی: چگونه به راحتی از پل صراط عبور کنیم؟

تاریخ انتشار: ۲ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۱۳۸۱۴۸

محسن قرائتی: چگونه به راحتی از پل صراط عبور کنیم؟

خواستم از پل صراط بگذرم دیدم باید در راه خدا کمک کنم. برای گذشت از پل صراط باید آدم خمس و زکات بدهد و پول خرج کند.

به گزارش مشرق، حجت‌الاسلام «محسن قرائتی» استاد تفسیر قرآن کریم بیش از 30 سال است به تدریس معارف قرآن و اهل‌بیت(ع) می‌پردازد و سال‌ها است که پنج‌شنبه‌ها در برنامه درس‌هایی از قرآن میهمان خانه‌های ایرانیان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به تأکید مقام معظم رهبری مبنی بر توجه به انس عمومی با قرآن و توجه به مفاهیم الهی، در سال جدید گزیده‌ای از تفسیر قرآن حجت‌الاسلام قرائتی در سال‌های گذشته را در اختیار علاقه‌مندان قرار می‌دهد.

در ادامه بخشیاز تفسیر قرآن حجت‌الاسلام قرائتی در برنامه درس‌هایی از قرآن با موضوع «راه خوشبختی» که در 16 اسفندماه سال 1375 ایراد شده است، تقدیم می‌شود.

-عافیت در چیست؟ خانه خوب؟ تلفن خوب؟ همسر خوب؟ بچه خوب؟ می‌فرماید نه دیدم عافیت در عُزلَت هست، یعنی آدم خودش را کنار بکشد. خیلی از وقت ما صرف وقت حرفهای یاوه می‌شود البته دینِ ما دین اجتماعی است نماز جماعت یعنی توی محله‌تان جمع شوید، نماز جمعه یعنی هفته‌ای یکبار توی شهر جمع شوید. حج یعنی در مکه جمع شوید. حتی عُزلت ما در عین جماعت است.

-حدیث داریم «لَا یَحِلُّ لِلْمُؤْمِنِ أَنْ یَهْجُرَ أَخَاهُ الْمُؤْمِنَ فَوْقَ ثَلَاثٍ» (من‏لایحضره‏الفقیه، ج‏4، ص‏380) فرمود اگر کسی با رفیق‌اش بیش از سه روز قهر کند هیچکدام از من نیستند ممکن است آدم ناراحت بشود سه روز، چهارم باید آشتی کنید «وَ رَهْبانِیَّةً ابْتَدَعُوها» حدید/27 قرآن انتقاد می‌کند و می‌فرماید دین من دین رهبانی نیست رهبانیت بدعت است.

-ما سه نوع آدم داریم: 1- آدم‌هایی که در جامعۀ فاسد هضم می‌شوند،
2- آدم‌هایی که در جامعه فاسد هضم نمی‌شوند، 3- افرادی که جامعه فاسد را عوض می‌کند نه اینکه هضم نمی‌شود اصلاً این جامعه را عوض می‌کند َّ«قالُوا سَمِعْنا فَتًی یَذْکُرُهُمْ یُقالُ لَهُ إِبْراهیمُ» انبیاء/60 ابراهیم(علیه السلام) یکی بود.

-قرآن در سوره فرقان می‌فرماید مومن «عِبادُ الرَّحْمنِ» فرقان/63 بنده خوب خدا چند تا شرط دارد یکی‌اش این است که می‌گوید ٍ «وَ اجْعَلْنا لِلْمُتَّقینَ إِماماً» فرقان/74 من می‌خواهم امام بشوم.

- «فَوَجَدْتُهَا فِی تَرْکِ الْمَعْصِیَةِ» گناه مزه عبادت را از انسان می‌برد...شخصی نزد پیغمبر(صلی الله علیه و آله) آمد و گفت چرا من از مرگ می‌ترسم؟ فرمود «أَ لَکَ مَالٌ»(خصال صدوق، ج‏1، ص‏13) تو سرمایه داری؟ گفت بله پول دارم فرمود بخاطر همین است چون پول داری می‌ترسی.

-«وَ طَلَبْتُ الْجَوَازَ عَلَی الصِّرَاطِ فَوَجَدْتُهُ فِی الصَّدَقَةِ»(مستدرک‏الوسائل، ج‏12، ص‏173) خواستم از پل صراط بگذرم دیدم باید در راه خدا کمک کنم کسانی که در دنیا وضعشان خوب است می‌خواهند از قیامت راحت بگذرند باید یک خورده از مالشان را بدهند.شما پس انداز داری خمس نمی‌دهی بعد هم می‌گویی خدایا ما را بیامرز. گذشت از پل صراط باید آدم خمس و زکات بدهد و پول خرج کند.

-«وَ طَلَبْتُ فَضْلَ الْجِهَادِ فَوَجَدْتُهُ فِی الْکَسْبِ لِلْعِیَالِ»(مستدرک‏الوسائل، ج‏12، ص‏173) خواستم خداوند ثواب جهاد را به من بدهد شغل حلال اجر جهاد دارد.
«وَ طَلَبْتُ حُبَّ اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ فَوَجَدْتُهُ فِی بُغْضِ أَهْلِ الْمَعَاصِی»(مستدرک‏الوسائل، ج‏12، ص‏173) خواستم عشق به خدا داشته باشم فرمود عشق به گناهکار نداشته باش تا عشق به خدا داشته باشی.

-«وَ طَلَبْتُ نُورَ الْقَلْبِ فَوَجَدْتُهُ فِی التَّفَکُّرِ وَ الْبُکَاءِ»(مستدرک‏الوسائل، ج‏12، ص‏173) می‌خواهم قلبم نورانی باشد فرمود گریه کن...فکر در گناهای عامل توبه است.

منبع: فارس

منبع: مشرق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۳۸۱۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهردار کرمان با حکم وزیر کشور منصوب شد + متن حکم

احمد وحیدی وزیر کشور طی حکمی محسن تویسرکانی را به‌عنوان شهردار کرمان منصوب کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان و به نقل از روابط عمومی شهرداری کرمان، در متن حکم وزیر کشور برای انتصاب شهردار کرمان آمده است:

«در اجرای صدر تبصره ۳ ذیل بند ۱ ماده ۸۰ قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شوراهای اسلامی کشور و انتخاب شهرداران مصوب ۱۳۷۵/۳/۱ و اصلاحات بعدی آن و براساس پیشنهاد شورای اسلامی شهر کرمان، جنابعالی را به سمت شهردار کرمان منصوب می‌نمایم.

وحیدی در این حکم ضمن تأکید بر لزوم توجه به منویات مقام معظم رهبری، مفاد بیانیه گام دوم انقلاب و انتخاب مدیران متعهد و کارآمد و برنامه‌ریزی دقیق، ۱۳ هدف و سیاست کلی را برای پیاده‌سازی و اجرا به شهردار کرمان ابلاغ کرده است.

حکم محسن تویسرکانی امروز دوازدهم اردیبهشت توسط مهدی جمالی‌نژاد معاون وزیر کشور به وی اعطا شد.

محسن تویسرکانی ۲۵ دی ۱۴۰۲ با ۱۰ رأی موافق و یک رأی ممتنع اعضای شورای اسلامی شهر کرمان به‌عنوان سرپرست شهرداری کرمان انتخاب شده بود.

کد خبر 749821

دیگر خبرها

  • پاسخ محسن چاوشی به انتقادات از جهان لاغر
  • چهره خندان ناطق نوری و محسن هاشمی در مراسم سالگرد شهید مطهری + عکس
  • تلاش محسن رضایی برای وحدت در جبهه انقلاب
  • دانلود آهنگ جهان لاغر محسن چاوشی + متن
  • (تصاویر) ناطق نوری و محسن هاشمی در مراسم سالگرد شهید مطهری
  • انتقاد محسن هاشمی از زاکانی
  • تجلیل از زحمات فراجای استان همدان در قالب اجرای طرح نور
  • این کولر را می‌توانید بپوشید!
  • امام صادق(ع) و عبور از دوگانه‌های باطل
  • شهردار کرمان با حکم وزیر کشور منصوب شد + متن حکم